Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen


Waar denken die rare jongens toch aan? -

29-03-2011 - Je leert iedere dag - Door Peter Comello

Al sinds jaar en dag ben ik een fanatiek golfer, niet dat ik nou zo goed ben, maar omdat het spel mij intrigeert! Volgens mij is er geen spel in de wereld dat zo’n weerspiegeling is van je gemoedstoestand.

Gisteren nog, woensdagmiddag is mijn vaste herenmiddag en moest er dus gespeeld worden. Het was de laatste dag van het winterseizoen en wat een dag. Heerlijk weer, lekker zonnetje en om dan lekker buiten te kunnen zijn is zeker geen straf. Omdat ik dus woensdagmiddag niet op kantoor ben begint mijn dag op woensdag altijd erg vroeg 06.00 uur op kantoor! De zon is net op, kopje verse espresso en dan kritisch kijken naar lopende projecten.

 Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij bezig een concept te ontwikkelen ter promotie van een specifiek product. Oud maar toch nieuw, hip maar toch ouderwets en klein maar toch erg groot. Nou zijn we bijna klaar, maar hoe ga je een ondernemer uitleggen dat zijn eigen idee niet levensvatbaar is? In stilte hebben we lange brainstormsessies gehad en met het hele team samengewerkt om een ander concept te bedenken dat wel levensvatbaar is, sterker nog, als we hiermee live mogen gaan heb ik hier zeer hoge verwachtingen van. Nu nog even presenteren….en melden dat wij verwachten een budget van € 150.000,00 nodig te hebben ter promotie!

Maar toch, de vraag over hoe ik onze klant moet overtuigen van het feit dat zijn eigen plan naar onze mening niet gaat werken houd me al een hele tijd bezig! Had ik gewoon moeten doen wat me opgedragen was? Uurtjes schrijven, opleveren en succes verder? Dat kan ik dus niet! Wellicht kiest de klant ervoor om toch zijn eigen weg te volgen en hebben we weken voor niks gewerkt, dat zou jammer zijn. A.s. vrijdag is de presentatie dus maandag meer over dit onderwerp.

MediaBullys = is net even anders! En we kunnen best goed luisteren hoor! Heeft u ook een gedachtespinsel waar u graag vorm aan gegeven wil hebben? Laat het ons weten en wellicht komen we met elkaar tot ultieme oplossingen.

 

Ga terug naar het overzicht van onze blogberichten

Meet the Bullys

"Jeff quasi interessant aan het doen in New York, Meatpacking District"

MediaBullys Experience

De eerste MediaBullys experience heeft u al meegemaakt! Onze eigen website is een combinatie van creativiteit en interactie met onze bezoekers. Doet u ook mee?

Wij twitteren met u mee!

Client Cases

Banketkoerier.nl
- Webdevelopement
- Social Media
- SEO
- SEA

IJsfabriekpaparo.nl
- Webdevelopement
- Social Media
- SEO
- SEA

Dryworks.com
- Webdevelopement
- Content Management
- SEO

Severancepay.nl
- Webdevelopement
- SEO

Interiorimprovement.nl
- Webdevelopement
- Social Media
- SEOMediaBullys voordeelweken, onze prijzen zijn duidelijk

Google Adwords

Zoekwoorderonderzoek
Concurrentieonderzoek
Google Adwors installeren
Remarketing installeren

Vanaf €400,-

SEO

Zoekwoorderonderzoek
Concurrentieonderzoek
Metadata aanpassen
Landingpages naar keuze

Vanaf €300,-

Twitter

Account aanmaken
Profiel identiteit geven
Doelgroeponderzoek
vervolgplan

Vanaf €200,-

Budget website

Keuze uit 10 ontwerpen
In uw eigen kleuren
Zoekmachine-vriendelijk
Inclusief 1 jaar hosting

Nu slechts €395,-

Consult per uur

In Soest bij MediaBullys, bij u op kantoor of via de telefoon. Wij weten waar we over praten!

Vanaf €55,- per uur