Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen


Waar denken die rare jongens toch aan? -

06-05-2011 - Druk op de ketel! - Door Peter Comello

Sorry dat we vorige week geen posting hebben geplaatst, eigenlijk is geen enkel excuus geldig maar we hebben het zo ontzettend druk!

De afgelopen twee weken hebben we veel nieuwe bedrijven mogen verwelkomen in de Mediabullys familie. Je kunt duidelijk merken dat bedrijven weer positiever naar de toekomst kijken en weer bereid zijn om de nodige investeringen te doen. Het zal wel liggen aan het mooie weer van de afgelopen weken!

De vraag naar 2.0 functies binnen bestaande sites blijft onveranderd groot en ook voor Adwords staan mensen bijna in de rij! Gelukkig maar want Adwords is toch echt minder makkelijk dan het er in eerste instantie uitziet. Natuurlijk wil Google je laten geloven dat je dit allemaal prima zelf kunt, want daar verdienen ze immers hun geld mee, (en veel) maar beste lezers zo eenvoudig is het niet!!! Een goede Adwordscampagne moet geld opleveren en niet kosten. Maak voor jezelf eerst een plan voordat je je creditcardgegevens aan Google geeft. Bepaal voor je zelf wie je op welke manier wil bereiken middels de campagne. Ben je een landelijk dekkend bedrijf, tja dan adverteer je ook landelijk. Of ben je misschien toch een lokale aanbieder van producten en diensten? Adverteer dan ook lokaal!!! Er zijn minder mensen opzoek naar een schilder in Bussum dan dat er landelijk mensen opzoek zijn naar een schilder. Dus aan een offerteaanvraag uit Venlo heb je niet zoveel als je bedrijf is Appingedam gevestigd is. Maar door niet de juiste instellingen te gebruiken heb je wel betaald voor de “klik” en kost Adwords je dus geld!

Als je met Adwords gaat beginnen zorg er dan ook voor dat je Analytics goed hebt ingesteld, zodat je tijdens je campagne goed kunt monitoren waar je bezoekers vandaan komen en via welke zoektermen ze op je site zijn beland. (dit is bijna altijd verassend!) Ook je doelconversies geven een goed beeld van hoe succesvol je campagne is en of het voor jou bedrijf aantrekkelijk is om gebruik te maken van Adwords.

Binnen Adwords kun je onbeperkt advertenties aanmaken die willekeurig verschijnen in de zoekresultaten, na een paar dagen kun je al zien welke advertenties bij de potentiële klanten het meest aanslaan en dus resulteren in een “klik”. Maak dus zoveel mogelijk advertenties aan en hou in de gaten welke het het beste doen. Ook hier zijn de resultaten vaak erg verassend.

Voor meer informatie bent u dagelijks van harte welkom om eens van gedachte te wisselen over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Ook zijn wij beschikbaar om uw huidige campagne is grondig onder de loep te nemen en u te adviseren in deze.

Voor nu wens ik iedereen een fijn weekend!

 

Ga terug naar het overzicht van onze blogberichten

 

Meet the Bullys

"Jeff quasi interessant aan het doen in New York, Meatpacking District"

MediaBullys Experience

De eerste MediaBullys experience heeft u al meegemaakt! Onze eigen website is een combinatie van creativiteit en interactie met onze bezoekers. Doet u ook mee?

Wij twitteren met u mee!

Client Cases

Banketkoerier.nl
- Webdevelopement
- Social Media
- SEO
- SEA

IJsfabriekpaparo.nl
- Webdevelopement
- Social Media
- SEO
- SEA

Dryworks.com
- Webdevelopement
- Content Management
- SEO

Severancepay.nl
- Webdevelopement
- SEO

Interiorimprovement.nl
- Webdevelopement
- Social Media
- SEOMediaBullys voordeelweken, onze prijzen zijn duidelijk

Google Adwords

Zoekwoorderonderzoek
Concurrentieonderzoek
Google Adwors installeren
Remarketing installeren

Vanaf €400,-

SEO

Zoekwoorderonderzoek
Concurrentieonderzoek
Metadata aanpassen
Landingpages naar keuze

Vanaf €300,-

Twitter

Account aanmaken
Profiel identiteit geven
Doelgroeponderzoek
vervolgplan

Vanaf €200,-

Budget website

Keuze uit 10 ontwerpen
In uw eigen kleuren
Zoekmachine-vriendelijk
Inclusief 1 jaar hosting

Nu slechts €395,-

Consult per uur

In Soest bij MediaBullys, bij u op kantoor of via de telefoon. Wij weten waar we over praten!

Vanaf €55,- per uur